Головна Новини Суспільство події У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Українські військові контролюють ситуацію і дотримуються режиму припинення вогню

28 червня 2021, 19:37
Поділіться публікацією:

У прес-центрі штабу ООС повідомили, що станом на 28 червня, на Донбасі зберігається режим "тиші". Ситуація під контролем у українських військових. Про це пише видання "РБК-Україна".

У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Війна на Донбасі - фото з відкритих джерел

"З початку доби в районі проведення операції Об'єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Українські військові контролюють ситуацію і дотримуються режиму припинення вогню", — сказано в повідомленні.

Також наголошується, що в районі проведення операції також виконують завдання інші складові сил оборони. Наприклад, сьогодні, 28 червня, піротехніки розмінували понад двох гектарів території і передали на знищення 37 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, що непроста військова ситуація у лінії розмежування на Донбасі продовжує тримати українців в напрузі. Регулярні обстріли з боку російських бойовиків порушують обговорений режим тиші, а також забирають життя наших захисників. За словами президента Володимира Зеленського, будь-яким загостренням з боку т.зв. "Л-ДНР" Росія реагує на зовнішні політичні "подразники".

Раніше портал "Коментарі" писали, що т еррорісти на окупованому Донбасі почали підривати на своїх мінах. За даними української розвідки, 21 червня від підриву на своїх мінах померло шість бойовиків так званих "Л / ДНР". У зв'язку з цим ворожі ЗМІ почали поширювати фейковий інформацію, що бойовики загинули біля окупованого Донецька нібито в результаті мінометного обстрілу. Також терористи активно поширюють дезінформацію про активізацію бойових дій з боку української армії на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини