Головна Новини Суспільство події У Шольца відповіли Макрону на його заклик не бути "боягузами" у допомозі Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шольца відповіли Макрону на його заклик не бути "боягузами" у допомозі Україні

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус назвав висловлювання Еммануеля Макрона контрпродуктивними

6 березня 2024, 11:55 comments10534
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус відреагував на слова президента Франції Еммануеля Макрона про "боягузів" у допомозі Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "Politico".

У Шольца відповіли Макрону на його заклик не бути "боягузами" у допомозі Україні

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Борис Пісторіус відповів, що висловлювання Еммануеля Макрона є контрпродуктивними.

"Насправді нам не потрібно, принаймні, на мій погляд, говорити про черевики на землі або про те, щоб мати більше або менше сміливості", — заявив міністр ФРН репортерам під час прес-конференції зі своїм шведським колегою Полом Джонсоном.

Пісторіус додав, що "це те, що насправді не допомагає вирішити проблеми, які у нас виникають, коли йдеться про допомогу Україні".

Виступаючи перед журналістами в кулуарах свого візиту до Праги, Макрон пізніше заявив, що Німеччина не була об'єктом його коментарів, але "необхідно" струсити союзників Франції.

"Якщо ми будемо пасивні... ми ризикуємо постраждати, зазнати невдач на полі бою, зазнати можливих розчарувань у США", — сказав міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції Еммануель Макрон, який сколихнув усіх своєю заявою про можливе відправлення військовослужбовців країн НАТО в Україну, збирає з цього приводу лідерів парламентських партій своєї країни. За даними видання Le Figaro, Єлисейський палац надіслав відповідне запрошення лідерам партій на 7 березня. Тим часом, все частіше в Альянсі озвучують думку, що уникнути війни з Росією не вдасться, якщо дати тій перемогти в Україні. Про це говорять і європейці, і той самий голова Пентагону Ллойд Остін. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" подібну риторику та ймовірність її втілення у життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини