Головна Новини Суспільство події У СБУ розповіли про новий фейк, який поширюють у Росії про українську армію
commentss НОВИНИ Всі новини

У СБУ розповіли про новий фейк, який поширюють у Росії про українську армію

У Росії розповідають, що нібито в українській армії нікому вже воювати і щоб хоч якось виправити ситуацію влада розпорядилася примусово закликати до ЗСУ вагітних жінок

17 лютого 2022, 07:52 comments1096
Поділіться публікацією:

На фоні підвищення патріотичного духу українців та зміцнення української армії російські пропагандисти почали розповсюджувати серед росіян новий фейк про ЗСУ. У Росії розповідають, що нібито в українській армії нікому вже воювати і щоб хоч якось виправити ситуацію влада розпорядилася примусово закликати до ЗСУ вагітних жінок. Як передає портал "Коментарі", про це розповів начальник Управління СБУ у Харківській області Роман Дудін, пише сайт міста Харкова.

У СБУ розповіли про новий фейк, який поширюють у Росії про українську армію

Жінки в армії. Фото: з відкритих джерел

Для того, щоб ще більше наздогнати остраху російські пропагандисти розповідають, що в українську армію забирають жінок на 6-7 місяці вагітності.

Роман Дудін зазначив, що розповсюдження таких "цікавих" повідомлень зафіксували у Бєлгороді, який розташований неподалік українського кордону і де росіяни намагаються створювати міфічне уявлення про поганих українців.

У СБУ зазначають, що у гібридній війні проти України росіяни намагаються використати всі доступні методи. Так, поширюючи черговий фейк, російська сторона хоче показати, що в Україні вже змушують воювати навіть вагітних жінок. Цей фейк ще одне свідчення того, що Росія не припиняє спроб розхитати ситуацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на панічні повідомлення у західних ЗМІ про жахливу та кровопролитну війну, яку Росія готує в Україні серед українців помітно зріс дух патріотизму, а, отже, і зросла кількість тих наших співвітчизників, які готові у разі потреби з зброєю в руках захищати свою землю від агресора. Про це свідчать дані опитування, проведеного КМІС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини