Головна Новини Суспільство події У розвідці розповіли, що окупанти хочуть встигнути до Великодня
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці розповіли, що окупанти хочуть встигнути до Великодня

Росіяни хочуть встигнути отримати перевагу у битві за Донбас до Великодня, але нічого в них не вийде

18 квітня 2022, 07:23 comments1992
Поділіться публікацією:

Російська армія докладає всіх зусиль, щоб підготуватися до важливої битви за Донбас. У планах росіян досягти всього задуманого вже до Великодня. При цьому росіяни не мають жодних шансів. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова української військової розвідки Кирило Буданов.

У розвідці розповіли, що окупанти хочуть встигнути до Великодня

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Глава ГУР зазначив, що окупанти дуже поспішають, тому що час підтискає, а їм не вдається просунутися вперед. Російським військам поставлено завдання досягти бодай якоїсь тактичної переваги. Російська армія хоче досягти бодай якогось тактичного досягнення. Це дозволить показати, що Росія досягає своїх планів щодо проведення "спецоперації" в Україні. Російські війська все роблять дуже спішно, бо їм нудно показати результат до Великодня.

Кирило Буданов вважає, що поспіх росіян не врятує, і вони до Великодня не встигнуть продемонструвати позитивний результат. Україна точно вистоє.

При цьому в ГУР припустили, що Росія може в Україні під час свого наступу здобути тимчасові тактичні перемоги. Насамперед йдеться про ті населені пункти, які сьогодні можуть бути окупованими, а вже завтра Україна може відновити свій контроль.

Буданов підкреслив, що росіян не зупиняє наближення найголовнішого християнського свята. Навпаки, це їх підштовхує вчинити ще більш криваві злочини.  

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чи наважиться піти Росія на оголошення повномасштабної війни Україні – чого чекати найближчі дні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини