Головна Новини Суспільство події У росіян закінчується зброя, яка давала їм перевагу у війні, – експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян закінчується зброя, яка давала їм перевагу у війні, – експерт

Через нестачу ракет російським військовим доводиться використовувати ракети класу Х-22.

23 травня 2022, 09:15 comments2040
Поділіться публікацією:

Обстріл Росією українських міст ракетами не припиняється. Ось тільки з точністю влучення цих ракет почалися великі збої. Це може свідчити, що запас високоточних ракет у окупантів стрімко зменшується і все частіше доводиться використовувати застарілі зразки. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю сайту "Обозреватель" висловив військовий експерт Владислав Селезньов.

У росіян закінчується зброя, яка давала їм перевагу у війні, – експерт

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Експерт зазначив, у застарілих зразків ракет є велика проблема з точністю. Окупанти ціляться в один об'єкт, а в результаті "приліт" зовсім в інший.

Як приклад, Владислав Селезньов навів ракетний удар росіян від 16 травня, коли вони запустили ракету у бік Південного. Тоді був розрахунок на те, що вдасться вразити залізничний міст через Дністровський лиман. Але відбулося відхилення траєкторії польоту, що може пояснюватись застарілим зразком ракети. Удар прийшов на рекреаційний комплекс, що точно не було мета окупантів, адже такі постріли недешеве задоволення навіть для такої країни, як Росія.

За словами експерта, через нестачу ракет російським військовим доводиться використовувати ракети класу Х-22. Плюс для рашистів у тому, що ці ракети мають величезну руйнівну силу. Ну, а мінус у тому, що досить часто летять ці ракети на власний розсуд, відхиляючись від мети.

Селезньов також знайшов пояснення, чому росіяни обстрілюють залізничні вузли, мости, тунелі. Таким чином, вони хочуть створити додаткові проблеми для ЗСУ з логістикою. Насамперед, щоб створити складнощі з доставкою нових зразків озброєння на фронт та доставкою палива з-за кордону.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Банковій заявили, що Україна готова до розблокування Чорного моря – тепер слово за США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини