Головна Новини Суспільство події У росії рота солдатів відмовилася висуватися на війну в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У росії рота солдатів відмовилася висуватися на війну в Україну

Російські солдати продовжують відмовлятися від участі у "спеціальній операції", яку Кремль проводить в Україні

2 травня 2022, 16:00 comments2123
Поділіться публікацією:

Незважаючи на пропагандистський драйв та постійні розповіді про те, що путінську "спецоперацію" в Україні підтримує переважна більшість росіян, самі військові Росії, дізнаючись від товаришів по службі правду про війну в Україні, починають сумніватися в тому, а чи потрібно їхати на цю війну. Так, цього разу серед солдатів, що одумалися, ціла рота. Про це інформує видання "Коментарі" з посиланням на інформацію популярного українського журналіста та блогера Романа Цимбалюка.

У росії рота солдатів відмовилася висуватися на війну в Україну

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

За інформацією журналіста, одна із рот 21-ї окремої мотострілецької бригади (в/ч 12128, Тоцьке-2, Оренбурзька обл.) у повному складі, включаючи командира, заявила, що відмовляється висуватися на територію України.

Зазначимо, також раніше пройшла інформація, що у Пологівському районі Запорізької області окупанти почали поголовно відмовлятися вступати у бій із ЗСУ. Щоправда, в даному випадку причина стосувалася того, що військові не отримали обіцяні їм гроші. З бунтівниками, які надумали ставити ультиматум командуванню розмова була дуже короткою. Знайшлася робота для "кадирівців", які на публіку влаштували розстріл двох чоловік, які особливо люто виступали проти того, щоб іти в бій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у розпорядженні СБУ виявився перехоплення розмови російського військового в Україні, які скаржилися своєму знайомому на те, що російська армія зазнає величезних втрат у війні проти України. При цьому російське командування, щоб приховати ренальні втрати, надає військовим вивозити трупи росіян виключно в темний час доби і лише маленькими партіями. Щоб зайвий раз не привертати увагу і викликати обурення серед росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини