Головна Новини Суспільство події У Росії прагнуть зруйнувати ще й Київську ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії прагнуть зруйнувати ще й Київську ГЕС

На головному каналі Кремля закликали затопити українську столицю та зруйнувати Київську ГЕС

8 червня 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на РосЗМІ.

У Росії прагнуть зруйнувати ще й Київську ГЕС

У РФ заговорили про нові теракти: там хочуть підірвати Київську ГЕС

Таким чином, запрошений до студії російського федерального каналу "експерт", генерал у відставці Євген Бужинський висунув ідею "помститися" Україні за теракт на Каховській ГЕС.

"Якщо уже справа дійшла до руйнування гідроелектростанцій, то може слід приглянутись до початку цього каскаду — Київської ГЕС? Там чудове водосховище, так трохи вище Києва. Чотири там, здається, кілометри кубічної води. Я б замислився над цим", — заявив пропагандист.

Таке бажання спровоковане, за його словами тим, що необхідно "відповісти українцям" за зруйновану Каховську ГЕС. Водночас, Бужинський обурений і іншим. У нього не вкладається в голові, як після виходу росіян з Харкова, там знову триває мирне життя. У той час, як в прикордонних районах Росії іде війна. Тож, він закликав "знову іти на Харківщину".

"Поставили там артилерію і руйнують наші прикордонні міста. Без всяких військових об'єктів, знищують цивільну інфраструктуру. Ну що ми, чого ми маємо бути так сказати святішими від Папи Римського?" – сказав він.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Якими будуть землі Херсонщини, після того, як з них спаде вода, — експерт. Ґрунти, які залила велика вода у Херсонській області важко буде перетворити на родючі. Однак, є приклад Ізраїлю.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Гребля Каховської ГЕС продовжує руйнуватися: подробиці від "Укргідроенерго" Також триває руйнація Земляної вставки між будівлею станції та шлюзом. За добу рівень води у Каховському водосховищі зменшився майже на метр, водозливна гребля продовжує руйнуватися. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у новині на сайті "Укргідроенерго".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 червня 2023, 10:09

Анонс притягнення Бідосиком ще більших бід. Раніше він, як конферансьє Путіна, анонсував святкові обстріли і все дійсно було. Потім, як колись попи біля російської космічної ракети, яка впала, по коридорах бункерів бігали з православними бубнами. Після цього у Залужного хворь приключилась і катастрофічний інцидент на плотині.


Новини