Головна Новини Суспільство події У Росії назвали причину масованого ракетного удару по Україні 23 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії назвали причину масованого ракетного удару по Україні 23 листопада

Країна-терорист впевнена, що воює з НАТО

24 листопада 2022, 09:17 comments14276
Поділіться публікацією:
В Москві вважають повністю правильним та виправданим рішення про нанесення масованого ракетного удару по території України 23 листопада. Росія вважає масований обстріл України відповіддю на "накачування західною зброєю". Як інформує видання "Коментарі", такою безглуздою заявою відзначився постпред РФ при ООН Василь Небензя. Він також звинуватив країни НАТО в тому, що "вони ведуть з Росією проксі-війну".

Російський дипломат запевнив, що цілями російських ударів нібито були "є об'єкти енергетичної та іншої інфраструктури", які використовуються для "воєнного постачання українських частин зброєю, насамперед західною, забезпечення логістики та зв'язку українських збройних формувань".

Василь Небензя підкреслив, що однією з цілей війни РФ проти України є "підрив боєздатності української армії, яка загрожує безпеці та територіальної цілісності Росії".

Нагадаємо, Повітряні сили ЗСУ повідомили, що вдень 23 листопада країна-агресор запустила по території України близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", а також ударні безпілотники.        

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликає ЄС запровадити санкції проти ракетної промисловості Росії. За його словами, здатність країни-агресора виробляти нові ракети потрібно просто знищити. Експерти проаналізували цю пропозицію ексклюзивно для видання "Коментарі".

Також "Коментарі" повідомляли — протести у Вірменії перед самітом ОДКБ із антиросійськими гаслами: про що говорить те, що відбувається.

У Росії назвали причину масованого ракетного удару по Україні 23 листопада

Василь Небензя. Фото: з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктор

24 листопада 2022, 18:25

Ваша страничка в ленте новостей не закрывается, поэтому я прекращаю её открывать и читать

Muk

24 листопада 2022, 10:38

пишіть "росія", "небензя" - забагато їм честі писати з великих літер :(


Новини