Головна Новини Суспільство події У РНБО розповіли про найнебезпечнішу зброю, яку РФ більше не зможе зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО розповіли про найнебезпечнішу зброю, яку РФ більше не зможе зробити

Ракет далекого радіусу дії в Росії з кожним днем все менше і менше

19 квітня 2022, 07:25 comments1581
Поділіться публікацією:

Найшкідливішим і найнебезпечнішим видом російської зброї населення ракети є ракети далекого радіусу дії. При цьому цей вид зброї в Росії швидко закінчується і можливості відновити запаси більше немає. Як передає видання "Коментарі", про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, пише "Інтерфакс-Україна".

У РНБО розповіли про найнебезпечнішу зброю, яку РФ більше не зможе зробити

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов зазначив, ракети, які Росія активно використовує у війні проти України, дійсно є дуже небезпечними, тому що від їхніх ударів дуже сильно страждає мирне населення. Адже ворог досить часто потрапляє у житлові будинки чи неподалік розташування житлових додому. Окрім того, руйнуються об'єкти інфраструктури.

Як приклад, Олексій Данілов назвав ракетний удар, який ворог завдав з акваторії Каспійського моря.

Данилов розповів, що Росія щодня використовує ракети проти мирного населення України. І ця зброя є в Росії, але це не може тривати нескінченно. Справа в тому, що можливостей виробляти нові ракети далекої дії у Москви вже немає. Справа в тому, що складовою ракет дальньої дії є компоненти, що імпортуються.

Секретар РНБО заявив, що санкції в цьому сенсі вже діють і Росія на сьогоднішній день позбавлена можливості постачати ракети, що залишають. Обстрілюючи територію України, Росія використовує старі запаси. Можливості виробляти нові ракети далекої дії для російської армії біля РФ сьогодні немає.

При цьому Данілов уточнив, що на території РФ є безліч Точки-У, яку для відводу очей росіяни назвали списаною зброєю в РФ. Насправді, у війні проти України РФ знову їх використовує.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ГУР назвали дві причини, навіщо Путін наказав обстрілювати територію РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини