Головна Новини Суспільство події У РНБО розповіли, хто на Заході продовжує спонсорувати війну РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО розповіли, хто на Заході продовжує спонсорувати війну РФ

На гроші, які у вигляді податків сплачують французькі компанії до бюджету Росії, купується зброя, наголосив секретар РНБО Данілов

18 березня 2022, 07:16 comments1029
Поділіться публікацією:

Після того, що вже зробила і продовжує робити Росія неприпустимо, що низка французьких компаній залишаються на російському ринку і справно платять податки в російський бюджет. Потім на ці кошти купується зброя, з якої стріляють у мирних громадян України. Як передає видання "Коментарі", про це під час загальнонаціонального телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов.  

У РНБО розповіли, хто на Заході продовжує спонсорувати війну РФ

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що мовчати у таких випадках не можна і треба певні речі називати своїми іменами. Добре відомо про ті французькі підприємства, які продовжують бути присутніми в Росії і платити гроші до російського бюджету. Найбільше жахає, що потім за ці кошти російська армія отримує нову зброю, нові снаряди, від яких гинуть діти, жінки, люди похилого віку. Таке не є допустимим у 21 столітті і не може вважатися нормальним з боку цивілізованних країн.

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговори між Росією та Україною не припиняються, але про те, щоб вийти на якусь фінальну угоду поки що не йдеться. Кожна зі сторін стоїть на своїх позиціях. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чи є шанс, що таки вдасться досягти компромісу та дійти рішення, яке може припинити бойові дії в Україні.

Експерти зазначають, що зупинка бойових дій, обмін захопленими особами та тілами загиблих, нормальна робота гуманітарних коридорів – це той мінімум, який треба досягати якнайшвидше. На сьогодні українські дипломати роблять все можливе, щоб переговори призвели до логічного завершення та укладання домовленостей про мир.    




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини