Головна Новини Суспільство події У РНБО назвали країну, з якою Україна зацікавлена укласти оборонний союз
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО назвали країну, з якою Україна зацікавлена укласти оборонний союз

Купа міжнародних організацій, створених після Другої світової, ні на що не впливають, а лише висловлюють стурбованість. Тому Україна потребує нового оборонного союзу

15 березня 2022, 17:00 comments6566
Поділіться публікацією:

Україна зацікавлена у тому, щоб укласти новий оборонний союз із однією з країн, яка сьогодні має ядерну зброю. Такою країною сьогодні може бути Великобританія. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомляє прес-служба відомства.

У РНБО назвали країну, з якою Україна зацікавлена укласти оборонний союз

Олексій Данілов. Фото: Офіс президента

Олексій Данілов зазначив, що після закінчення Другої світової війни було створено безліч організацій, які, по суті, втратили свою ефективність та своє справжнє призначення. Єдине, у чому вони добре процвітають – це висловлювати занепокоєння.

За словами секретаря РНБО, тепер уже можна з усією очевидністю сказати, що для багатьох західних організацій на першому місці заробляти гроші, а не демократичні цінності. Так, спочатку вони заплющили очі на анексію Криму, потім проковтнули окупацію частини Донецької та Луганської областей.   

Данілов наголосив, саме тому Україні, як суверенній країні, треба подбати про те, щоб підписати новий оборонний союз із однією з країн, яка має ядерний арсенал. Такою країною Данилов бачить Велику Британію.    

Секретар РНБО також висловив подяку всім тим країнам, які підтримали та продовжують підтримувати Україну. Також Данілов заявив, що виявили себе і ті країни, які у складний період залишили Україну. Незабаром про них знатиме весь світ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відомий український дипломат та політичний експерт Вадим Трюхан в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповів, коли кінець війні в Україні та, що чекає Російську Федерацію по завершенню бойових дій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини