Головна Новини Суспільство події У Ризі невідомий зірвав український прапор з будівлі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ризі невідомий зірвав український прапор з будівлі

Державна поліція розпочала розслідування інциденту

9 квітня 2024, 19:00
Поділіться публікацією:

У Ризі невідомий зірвав український прапор з будівлі

У центрі Риги чоловік зірвав прапор України

В центрі латвійської столиці, Риги, невідомий, прикривши своє обличчя, зняв з будівлі український прапор. Цей акт вандалізму було зафіксовано на відео та швидко поширено в соціальній мережі TikTok, звернувши на себе увагу мільйонів користувачів.

Державна поліція Латвії негайно відреагувала на цей випадок, ініціювавши розслідування інциденту. Відповідно до повідомлень, наразі вживаються процесуальні заходи з метою встановлення особи зловмисника та притягнення його до відповідальності. 

"У соціальній мережі TikTok було опубліковано відео, на якому знято, як чоловік з закритим обличчям зриває український прапор з будівлі у Ризі", — йдеться у повідомленні.

Цей акт не лише став проявом неповаги до України та її суверенітету, але й спровокував хвилю обурення серед громадян обох країн, які висловлюють свою підтримку Україні в її боротьбі за незалежність та територіальну цілісність. Спільноти у соціальних мережах активно обговорюють подію, підкреслюючи важливість солідарності та підтримки в часи випробувань.

У відповідь на інцидент, представники української діаспори та посольства України в Латвії висловили глибоке занепокоєння та закликали до швидкого розслідування та відновлення справедливості. Вони наголосили на значенні цього прапора як символу незламності та єдності українського народу, особливо в контексті поточних подій.

Крім того, у Вільнюсі четверо осіб познущалися над українським прапором. Виявилося, що троє з них у цей момент перебували у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на литовське видання LRT.

Нагадаємо, що українці негативно реагують на фотосесію порноактриси Anna Ralphs з національною символікою, яка прикриває інтимні зони моделі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини