Головна Новини Суспільство події У Рівному БТР став на захист міста від негоди: врятовано тролейбус та фуру
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному БТР став на захист міста від негоди: врятовано тролейбус та фуру

Через значні опади техніка комунальних служб не впоралася зі сніговими заметами, тому на допомогу прийшов БТР та бійці Нацкорпусу

11 лютого 2021, 20:03
Поділіться публікацією:

У Рівному комунальники підключили до боротьби зі сніжною негодою БТР та бійців Нацкорпусу, про це повідомляють рівненські ЗМІ.

У Рівному БТР став на захист міста від негоди: врятовано тролейбус та фуру

БТР у Рівному визволяє тролейбус. Фото: Instagram

Через те, що спеціальна міська техніка не справляється зі сніговими заметами мер міста прийняв рішення залучити додаткові сили для допомоги працівникам профільних служб. Так, Нацполіція надала для буксирування великих транспортних засобів БТР, який знаходиться у їхньому підпорядкуванні. А 30 бійців Нацкорпусу погодилися розчищати зупинки та території дитсадочків.

За один день на своєму небойовому чергуванні БТР вже встиг визволити тролейбус та величезну фуру, і стати улюбленцем рівнян.

Фура забуксувала у сніговому полоні на вулиці Басівкутській, тому команда БТРу продемонструвала злагоджені дії і врятувала величезну вантажівку.

У Рівному БТР став на захист міста від негоди: врятовано тролейбус та фуру - фото 2
У Рівному БТР став на захист міста від негоди: врятовано тролейбус та фуру - фото 3
У Рівному БТР став на захист міста від негоди: врятовано тролейбус та фуру - фото 4
У Рівному БТР став на захист міста від негоди: врятовано тролейбус та фуру - фото 5
У Рівному БТР став на захист міста від негоди: врятовано тролейбус та фуру - фото 6


А на вулиці Степана Бандери БТР витягав тролейбус, який самостійно не зміг рухатися вгору по крутому затяжному схилу, вздовж якого прокладена вулиця.

Місцеві жителі у захваті від БТР, який рятує місто від негоди, і викладають в соцмережі багато фотографій про його пригоди на вулицях Рівного. Сам БТР працює із повним особовим складом своєї команди та їздить під українським прапором.

Незважаючи на те, що до негоди були готові, комунальники просто фізично не змогли впоратися із сніговими заметами. Наявної техніки виявилося недостатньо.

У Києві також потерпають від капризів природи. "Коментарі" повідомляли, що мер міста оголосив 11 та 12 лютого вихідними днями для школярів для дошколят через велику кількість опадів. Влада звернулася до працедавців, аби вони поставилися з розумінням до подібних вимушених заходів, та зарахували своїм працівникам ці дні як дні роботи у дистанційному режимі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини