Головна Новини Суспільство події В Києві через негоду зачинять дитячі садочки та школи: відомі терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Києві через негоду зачинять дитячі садочки та школи: відомі терміни

Навчання відбуватиметься у дистанційному режимі

10 лютого 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

11 і 12 лютого в Києві припинять роботу дитячі садочки та школи. Причина — у погіршенні погодних умов. Відповідне оголошення опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації. 

В Києві через негоду зачинять дитячі садочки та школи: відомі терміни

В КИєві на два дні закриють школи і дитячі садочки. Фото: Shangarey

На подібний крок можновладцям столиці довелося піти через прогнозоване збільшення опадів на кілька наступних днів. Чиновники просять розуміюче поставитися до закриття дошкільних та середніх навчальних закладів. Ба, більше — представників бізнесу просять врахувати батькам школярів можливу відсутність на роботі як працю в дистанційному режимі.

"Останні дні техніка та комунальники працюють на межі можливостей, але негода не відступає і, на жаль, прогноз на найближчі дні – невтішний. Ми ухвалили оперативне рішення, що дасть змогу максимально розвантажити транспортні шляхи та мінімізувати паркування вздовж доріг, щоб дорожники могли без перешкод прибирати сніг", — повідомив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Між тим навчання для школярів продовжиться у дистанційному режимі.

Варто зазначити, що за інформацією КМДА, загальна кількість педагогів та учнів (плюс вихованці дитячих садочків) у столиці наближається до 500 тисяч осіб.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, через які причини комунальні служби Києва не можуть впоратися із наслідками постійних снігопадів. Як зазначили представники "Київавтодор", працівникам банально не вистачає часу і фізичних сил. Щойно снігоприбиральна техніка розчищає вулиці, опади тут же вкривають поверхню дороги наново. За 15 годин снігопаду комунальникам доводилося прочищати вулиці по 4-5 разів. 

Також на порталі можна дізнатися, які саме погодні умови чекають на українців найближчими днями. Спойлер — одягатися частіше все ще доведеться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини