Головна Новини Суспільство події У РФ задумалися про величезні втрати – бояться надсилати авіацію в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ задумалися про величезні втрати – бояться надсилати авіацію в Україну

За словами Головнокомандувача ЗСУ, щодня ворог випускає від 10 до 14 крилатих ракет щодо об'єктів цивільної інфраструктури

13 травня 2022, 11:55 comments1394
Поділіться публікацією:

Багато хто помітив, як останнім часом країна-агресор дедалі менше спрямовує свою авіацію для завдання ударів по Україні, віддаючи перевагу для виконання цього завдання надзвуковим протикорабельним крилатим ракетам. Занадто великі втрати російського авіапарку у війні проти України змусили росіян змінити свою позицію. Як передає портал "Коментарі", про це у розмові з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі розповів Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

У РФ задумалися про величезні втрати – бояться надсилати авіацію в Україну

Російська авіація. Фото: з відкритих джерел

Головнокомандувач ЗСУ розповів, що в середньому за день супротивник випускає по об'єктах критичної інфраструктури в Україні від 10 до 14 ракет. Росія намагається масовано атакувати Україну, завдаючи ударів.

Так, тільки минулої доби РФ ударила ракетами тільки по Кременчуцькому нафтопереробному заводу 12 разів. Дві ракети не долетіли до своєї цілі. Їх збили військовослужбовці ЗСУ.

Валерій Залужний вважає, що Росія вирішила менше використовувати авіації в небі над Україною, бо розуміє, що втрати з кожним днем зростають. Тому було ухвалено рішення масовано обстрілювати Україну ракетами, перебуваючи за межами української території.

У ході розмови із Залужним генерал Міллі поставив пряме питання, що для України вважатиметься перемогою, на що Головнокомандувач ЗСУ зазначив – перемогою вважатиметься знищення ворога на українській землі та повне звільнення українських територій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ доведеться відмовитися від створення "котла" Ізюм-Слов'янськ-Дебальцеве. Під Ізюмом російська армія має величезні втрати. Підрозділи виснажені і більше масажно наступати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини