Головна Новини Суспільство події У "Рамштайні" може бути зрадник: ЗМІ дізналися, яку країну Україна проситиме виключити
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Рамштайні" може бути зрадник: ЗМІ дізналися, яку країну Україна проситиме виключити

Україна може просити виключити Ізраїль із зустрічей "Рамштайну"

12 серпня 2023, 08:10 comments4195
Поділіться публікацією:

Українські офіційні особи можуть адресувати звернення до союзників із проханням виключити Ізраїль із зустрічей Контактної групи з оборони України (формат "Рамштайн"). Як передає портал "Коментарі", про це пише Kyiv Post із посиланням на джерело в РНБО.

У "Рамштайні" може бути зрадник: ЗМІ дізналися, яку країну Україна проситиме виключити

Зустріч у форматі "Рамштайн". Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що позиція Києва виникла невипадково. Вона пояснюється "недружніми діями щодо України та проросійської позиції на міжнародній арені" з боку Ізраїлю.

За інформацією ЗМІ, позиція України пояснюється також тим, що формат "Рамштайн" існує вже досить давно, але за цей час з боку Ізраїлю так і не було надано жодної істотної підтримки України у війні з країною-агресором. Водночас представники Ізраїлю присутні на закритих вироках, які мають гриф секретності і потім використовують отриману інформацію для своїх інтересів, що ніяк не сприяє успіхам України у війні.

Як заявив один із українських чиновників, є дуже велика ймовірність, що отримана Ізраїлем інформація використовується не лише в його особистих інтересах, а й перепадеться безпосередньо Росії. Українська сторона має вагомі аргументи так вважати.

Крім того, повідомляється, що Україна може порушити питання про скасування безвізового режиму з Ізраїлем на тлі "дипломатичної боротьби між двома країнами щодо ставлення до громадян один одного".

Також читайте на порталі "Коментарі" — Ізраїль, який продовжує відмовлятися допомагати Україні зброєю, ще й зміцнює відносини з Росією, що викликало різку реакцію українського посольства. Про що говорить те, що відбувається? Як українсько-ізраїльські відносини можуть розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини