Головна Новини Суспільство події У "ПриватБанку" попередили про призупинення роботи: транзакції, банкомати, термінали та додаток не працюватимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

У "ПриватБанку" попередили про призупинення роботи: транзакції, банкомати, термінали та додаток не працюватимуть

Банк проводитиме планові технічні роботи

3 вересня 2021, 12:25 comments3415
Поділіться публікацією:

Відомий в Україні банк "ПриватБанк" попередив своїх клієнтів про обмеження роботи сервісів й неможливість здійснення операцій у ніч на 4 вересня. Про це стало відомо із інформації, опублікованої на сторінці банку в Facebook.

У "ПриватБанку" попередили про призупинення роботи:  транзакції,  банкомати, термінали та додаток не працюватимуть

ПриватБанк, фото з відкритих джерел

Так, сьогодні вночі з 1:00 до 6:00 проводитиметься оптимізація процесингу. Не працюватимуть Приват24 для фізосіб та бізнесу, LiqPay, неможливо буде здійснити транзакції по картках і скористатись банкоматами.

"Тимчасово не працюватимуть транзакції по картках, Приват24 для фізосіб та бізнесу, LiqPay, а також мережа банкоматів, терміналів та POS-терміналів банку. Ми проводимо такі роботи, аби ви змогли оплачувати покупки та здійснювати операції легко та без проблем, а Приват витримав будь-які навантаження", — йдеться у повідомленні.

У ”ПриватБанку” попередили про призупинення роботи:  транзакції,  банкомати, термінали та додаток не працюватимуть - фото 2

Клієнтів банку закликають потурбуватися про готівку завчасно й перепрошують за незручності. І додають, що незабаром інформація буде і на офіційному сайті, протягом дня всі сервіси банку працюватимуть у звичайному режимі.

Українці у коментарях захвилювались про ніч з п’ятниці на суботу і взялись активно коментувати ситуацію: "А прислати пуш в додаток нє? Всі мають читати фейсбук? Навіть на офіційному сайті нема цієї інформації", "Прикольно буде тим хто сьогодні виявиться в нічному клубі — оплата натурою".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", ПриватБанк попереджає українців про нову шахрайську схему від їх імені. Шахраї створили   сайт,  при вході на який користувач відразу ж бачить великий логотип Приватбанку. Потім відразу ж з'являється віконце з пропозицією "Хочете отримувати дохід від національних ресурсів до 8500 $ щомісяця?". На це можна відповісти "Ні, дякую" і "Звичайно!". Як з'ясувалося, сайт був зареєстрований в США невідомими особами.

Нагадаємо,  ПриватБанк загнав українку в глухий кут: "Не можу розпоряджатися своїми коштами".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

3 вересня 2021, 13:06

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини