Головна Новини Суспільство події ПриватБанк загнав українку в глухий кут: "Не можу розпоряджатися своїми коштами"
commentss НОВИНИ Всі новини

ПриватБанк загнав українку в глухий кут: "Не можу розпоряджатися своїми коштами"

З нового місяця перекази повинні були дозволити, але блок так і не зняли

1 вересня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

ПриватБанк заблокував українці перекази по карті через перевищення ліміту в 100 переказів. З нового місяця перекази повинні були дозволити, але сьогодні, 1 вересня, блок не зняли і коли вирішиться це питання не зрозуміло. Тим часом на рахунку у неї висить немаленька сума. Про це заявляє сама потерпіла в своєму відгуку на сайті Мінфін.

ПриватБанк загнав українку в глухий кут: "Не можу розпоряджатися своїми коштами"

ПриватБанк, фото з відкритих джерел

Також клієнтка заявила про проблеми в обслуговуванні і сервісі банку, який позиціонує себе, як головний банк країни.

"Минулого місяця Приватн заблокував мені перекази з картки на іншу карти через перевищення так званого ліміту в 100 переказів. Сказали що з нового місяця перекази будуть доступні. Але вже перше число нового місяця, а блок не зняли, мовляв через ті проблеми, і коли вирішуватиметься це питання не зрозуміло. У мене зависла на рахунку немаленька сума. Позиціонуєте себе як головний банк, але проблем з обслуговуванням хоч греблю гати. Монобанк або ПУМБ набагато краще працюють ", - заявила незадоволена клієнтка.

ПриватБанк загнав українку в глухий кут: ”Не можу розпоряджатися своїми коштами” - фото 2

Представники банку поки не відреагували на повідомлення. Тому, чи отримала задовільний результат українка поки невідомо.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", ПриватБанк попереджає українців про нову шахрайську схему від їх імені. шахраї створили   сайт,   при вході на який користувач відразу ж бачить великий логотип Приватбанку. Потім відразу ж з'являється віконце з пропозицією "Хочете отримувати дохід від національних ресурсів до 8500 $ щомісяця?". На це можна відповісти "Ні, дякую" і "Звичайно!". Як з'ясувалося, сайт був зареєстрований в США невідомими особами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

1 вересня 2021, 11:46

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини