Головна Новини Суспільство події У прикордонних областях вводять режимні обмеження: список регіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

У прикордонних областях вводять режимні обмеження: список регіонів

У Держприкордонслужбі України вважають, що такі заходи введено для посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму

23 лютого 2022, 12:44
Поділіться публікацією:

У низці прикордонних з РФ та Білоруссю областей буде запроваджено додаткові часові режимні обмеження. Зокрема це стосуватиметься Харківської, Донецької, Луганської, Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської областей. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на прес-службу Держприкордонслужби України.

У прикордонних областях вводять режимні обмеження: список регіонів

У прикордонних районах запроваджуються додаткові режимні обмеження. Фото: ДПСУ

Такі заходи сприятимуть посиленню контролю над дотриманням прикордонного режиму. Також це допоможе не дати розвернутися дестабілізації у прикордонних регіонах, допоможе уникнути різноманітних провокацій.

Щодо нововведень, які діятимуть у прикордонних областях, заборонено перебувати на прикордонній території в нічний час. Під забороною буде вихід на будь-яких плавзасобах із пунктів базування. Також заборонено пересуватися до кордону з Росією чи Білоруссю тими дорогами, яких немає у реєстрі автомобільних доріг.

Зазначимо, раніше повідомлялося про те, що після засідання РНБО було прийнято рішення про введення надзвичайного стану тільки в Донецькій та Луганській областях, але пізніше, знову ж таки, після засідання РНБО було прийнято рішення звернутися до парламентарів із закликом дати добро на запровадження надзвичайного стану всієї території України. Таку позицію висловив секретар РНБО Олексій Данилов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відомий український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон розповів, яка кінцева мета Путіна і чому навіть увесь Донбас не цікавить Росію. Гордон вважає, що якщо не вдасться дипломатичним шляхом вирішити питання, то потрібно готуватися до повномасштабної війни з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ираида

23 лютого 2022, 17:29

В зад зелечму его стан.


Новини