Головна Новини Суспільство події У Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрілянину з арбалета (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрілянину з арбалета (ФОТО)

Арбалет підозрюваній подарували батьки

7 вересня 2021, 21:55 comments1559
Поділіться публікацією:

Молода полтавка буквально через кілька днів після свята знань вчинила криваву розправу в міській школі № 11. Стріляла без причини, просто так, у незнайомих педагогів. Поранила двох людей. Можливо, когось і вбила б, але зброю у неї забрали. Про це повідомляє видання "Полтавщина".

У Полтаві 19-річна дівчина розповіла, чому почала криваву стрілянину з арбалета (ФОТО)

Дівчина підстрелила з арбалета двох педагогів / скриншот


Його журналісти, які спілкувалися з 19-річною городянкою, розповідають, що підозрювана пояснила, що вночі, коли спала, отримала наказ скоїти вбивство.


За її словами, за день до цього вона бачила такий сон. З якої причини жертвами було вибрано педагогів навчального закладу, де дівчина кілька років навчалася, незрозуміло. Тая взяла арбалет, який був у квартирі, і пішла виконувати наказ.

У самому навчальному приміщенні через відчинені двері вона підстрелила свою першу жертву — педагога, яка вела урок в класі й стояла спиною до підозрюваної. Друга стріла з арбалета полетіла в заступника керівника освітньої установи. Вона намагалася перешкодити колишній учениці скоїти цей злочин.

Один зі старшокласників забрав у неї зброю. Полтавку затримали працівники освітньої установи й зателефонували в поліцію.

Як поінформували правоохоронці, дівчину затримали, порушено кримінальне провадження за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 КК — замах на умисне вбивство.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало, що полтавка влаштувала стрілянину з арбалета у школі. В одній зі шкіл Полтави місцева жителька влаштувала стрілянину з арбалета, в результаті чого були поранені двоє вчителів. За словами очевидців події, дівчина зайшла на територію навчального закладу і почала здійснювати постріли з арбалета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини