Головна Новини Суспільство події Полтавчанка влаштувала стрілянину з арбалета у школі: є поранені (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Полтавчанка влаштувала стрілянину з арбалета у школі: є поранені (ФОТО)

Дівчину допитує слідчий

6 вересня 2021, 13:03
Поділіться публікацією:

В одній зі шкіл Полтави місцева жителька влаштувала стрілянину з арбалета, внаслідок чого були поранені двоє вчителів. Про це повідомили у пресслужбі поліції Полтавської області.

Полтавчанка влаштувала стрілянину з арбалета у школі: є поранені (ФОТО)

Полтавчанка влаштувала стрілянину з арбалета у школі. Фото: Національна поліція

Відомо, що в понеділок, 6 вересня, до правоохоронців надійшла інформація про поранення двох педагогів місцевої школи № 11.

За словами очевидців події, дівчина зайшла на територію освітнього закладу і почала робити постріли з арбалета. В ході розслідування з'ясувалося, що зловмисницею виявилася місцева жителька 2002 року народження.

Для з'ясування деталей інциденту на місце прибули правоохоронці. Обставини та причини неправомірної поведінки фігурантки ще встановлюються. Дівчину допитує слідчий.

Полтавчанка влаштувала стрілянину з арбалета у школі: є поранені (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що в Полтавській області чоловік створював порно за участю неповнолітніх. Як стало відомо, до кіберполіції надійшло повідомлення від Генерального секретаріату Інтерполу із боротьби з дитячою сексуальною експлуатацією стосовно виготовлення на території України протиправного контенту за участю неповнолітнього. В ході слідчих дій правоохоронці встановили особу підозрюваного у злочині. Повідомляється, що 27-річний житель Полтавської області протягом тривалого часу ґвалтував малолітнього, а також здійснював розпусні дії стосовно нього.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в Афганістані під час безладної стрілянини загинули люди. Таліби, що святкували "перемогу" над непідконтрольною провінцією Панджшер, вели безладний вогонь із вогнепальної зброї. Панджшер була останньою провінцією, яка чинила опір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини