Головна Новини Суспільство події У політику чи на фронт: Арестович розповів, чим займеться після звільнення з ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

У політику чи на фронт: Арестович розповів, чим займеться після звільнення з ОП

Екс-радник Офісу президента підкреслив, що зараз він має можливість зайнятися улюбленою справою

18 січня 2023, 17:05 comments3372
Поділіться публікацією:

Вже екс-радник глави офісу президента Олексій Арестович неодноразово називав себе військовою людиною і навіть в одному з інтерв'ю розповідав, що 24 лютого хотів вирушити воювати, але на Банковій попросили залишитися. Також уже не сам Арестович, але багато експертів прогнозували, раднику ОП самостійне політичне майбутнє, мовляв, він може очолити якийсь політичний проект і зайнятися політикою. Але сам Арестович не має наміру займатися ні першим, ні другим. Він має намір займатися своєю улюбленою справою – інформаційно-психологічною підтримкою людей. Як передає видання "Коментарі", про це Олексій Арестович розповів в ефірі "Фейгін Live".

У політику чи на фронт: Арестович розповів, чим займеться після звільнення з ОП

Олексій Арестович. Фото: з відкритих джерел

"Зараз у мене можливість зайнятися улюбленою справою… — інформаційно-психологічною підтримкою людей, за яких я хворію особисто на душу, які потребують моєї підтримки… Тобто, я просто повертаюся до улюбленої справи…", — заявив Олексій Арестович.

За його словами, не потрібно засмучуватися тим, хто звик дивитися його в ефірі "Фейгін Live". Зміна діяльності ніяк не вплине на його зайнятість і він, як і раніше, мовитиме, поки його дивляться і слухають люди.                                                

Арестович згадав про символізм, зазначивши, що рік тому він теж йшов із Банкової 17 числа. І ось через рік історія повторилася.

"Сподіваюся, що втретє не буде… абсолютно випадково збіглося… анекдот вийшов", — розповів екс-радник.

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли може з'явитися загроза повторного вторгнення з Білорусі – чи залишився у диктатора Лукашенка шанс уникнути цього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини