Головна Новини Суспільство події У Пентагоні розповіли, у чому Україна перевершує Росію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли, у чому Україна перевершує Росію на фронті

Україна збільшила кількість танків за допомогою європейських союзників

22 квітня 2022, 07:20
Поділіться публікацією:

Українська армія на фронті має більше танків, ніж російське військо. Таку думку висловив представник оборони США. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Washington Post".

У Пентагоні розповіли, у чому Україна перевершує Росію на фронті

Танки. Фото з відкритих джерел

Видання зазначає, чиновник на умовах анонімності зазначив, що Україна має на полі бою більше танків, ніж російські війська, і Україна має повне право використати цю перевагу.

Американський військовий зазначив, що перевага по танках у бік України сталася після того, як Київ отримав від європейських союзників танки Т-72.

На сьогодні лише одна країна ЄС офіційно публічно підтвердила передачу танків українській стороні — це Чехія. Раніше у Білому домі виступали з ініціативою, щоб кожна європейська сторона публічно повідомляла про те, що озброєння передається Україні.

При цьому представник оборони США додав, що перевага в кількості танків не відіграє визначальну роль у битві, тому що Росія істотно скоротила свої напрямки, за якими вона настає в Україні. Основний наступ йде на сході та на південному узбережжі. Інша справа – перевага України в танках – бронетехніці, яка є потужним інструментом у наземних боях. Тут європейські союзники України намагаються акумулювати всі зусилля аби допомогти українським збройним силам відобразити російське вторгнення. Українська армія завдала серйозної шкоди частині російської бронетехніки. Деяка з техніки перебуває у занедбаному стані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента розповіли, чому переговори з Росією про припинення війни зайшли в глухий кут і фактично заморожені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини