Головна Новини Суспільство події У Пентагоні розповіли, чому РФ може відмовитись від продовження війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли, чому РФ може відмовитись від продовження війни в Україні

У Пентагоні вважають, що моральний дух окупантів може зруйнувати волю до продовження війни

17 березня 2022, 10:00 comments3174
Поділіться публікацією:

Чиновники Пентагону вважають, що кількість жертв у російсько-українській війні, що стрімко зростає, може підірвати волю до продовження бойових дій. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє рейтингове видання "The New York Times", посилаючись на дані розвідки та інформацію, отриману від співрозмовників у Пентагоні.

У Пентагоні розповіли, чому РФ може відмовитись від продовження війни в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

За оцінками американських розвідників у війні в Україні щонайменше загинуло 7 тисяч російських військових. До того ж, до 21 тисячі отримали серйозні поранення. У США наголошують на тому, що це в рази перевищує кількість загиблих американських військових за 20 років під час воєн в Іраку та Афганістані. При цьому джерела The New York Times уточнили, що їхні дані не підтверджені і можуть бути не точними.

Загалом, за даними видання, Кремль на війну проти України покинув 150 тисяч російських військових.

У Пентагоні припускають, якщо кількість втрат російської армії продовжить стрімко збільшуватися, це може кардинально змінити плани про продовження війни проти України. Чиновники Пентагону роблять свої висновки, ґрунтуючись на тих звітах розвідки, які щодня надходять до Білого Дому. У деяких із них йдеться, що російські військові масово відмовляються їхати гинути в Україну, тому просто тікають до лісів. У Пентагоні також зазначають, що наземна операція російської армії виявилася невдалою, тож Путін віддає команди атакувати мирні міста ракетними ударами. Це повітряне бомбардування, за словами офіційних осіб, потрібне було Кремлю, щоб замаскувати провальні дії російських військових на землі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ розповіли про втрати ворожої армії в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини