Головна Новини Суспільство події У Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються

За даними Пентагону, деякі російські частини залишають Маріуполь та рухаються на північний захід

29 квітня 2022, 10:20 comments5610
Поділіться публікацією:

Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється на сайті оборонного відомства США.

У Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

У Пентагоні мають інформацію, що деякі російські частини залишають Маріуполь та прямують на північний захід. Як розповів під час брифінгу урядовець оборонного відомства, російські війська не мають повного контролю над містом. Щодня точаться бої. Підтвердженням цього є те, що російська армія продовжує атакувати місто, завдаючи ракетних та авіаударів.

В оборонному відомстві США підтвердили інформацію ЗСУ про те, що про повне взяття Росією Маріуполя не йдеться. Бої за місто продовжуються, ВСУ не залишили заблоковане Росією місто.      

Чиновник додав, якби Росія повністю контролювала ситуація в Маріуполі, вона не влаштовувала б його масовану бомбардування.

Зазначимо, у Кремлі вже не раз заявляли, що бої за Маріуполь не ведуться, оскільки місто повністю контролює російська армія. Востаннє таку інформацію озвучив президент РФ Володимир Путін на зустрічі із генсеком ООН Антоніу Гутеррішем.       

Читайте також на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко анонсував розширення Союзної держави.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо куму президента Росії Путіна Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини