Головна Новини Суспільство події У ОП озвучили єдиний варіант, коли мирні переговори з РФ можуть поновитися
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОП озвучили єдиний варіант, коли мирні переговори з РФ можуть поновитися

Російські війська мають вийти з території України, лише тоді є сенс говорити про переговори

22 травня 2022, 14:52
Поділіться публікацією:

Для того щоб переговори з Росією відновилися, російські війська мають повністю покинути територію України. Поки цього не станеться, ні про яке перемир'я не може бути й мови. Перемир'я не може навіть обговорюватися, оскільки країна-агресор у такому разі лише готуватиметься до подальшої агресії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Reuters.

У ОП озвучили єдиний варіант, коли мирні переговори з РФ можуть поновитися

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Як заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, Україна починає займати безкомпромісну позицію, адже щоразу, коли Україна вже поступалася, це призводило до ще більшої катастрофи та проблеми для самої України.

Михайло Подоляк упевнений, що війна не може припинитися після чергових поступок. Російська армія лише наростить свій потенціал і модернізується, проведе чищення в офіцерському складі і знову розпочне свій наступ.                                                                            

Радник глави Офісу президента вважає, що заклики Заходу припинити вогонь дуже дивні, оскільки не йдеться про те, щоб росіяни пішли з південного сходу країни. Вогонь може бути припинено лише після того, як російські війська покинуть територію України і буде відновлено мирний процес. Якщо ж припинити вогонь, не вимагаючи виведення російських військ з усієї території України, це зіграє на руку росіянам. Їм важливо зафіксувати певні воєнні успіхи. Але якщо Захід і надалі продовжуватиме допомагати Україні, то жодних військових успіхів не буде.

Читайте також на порталі "Коментарі" — орк-пілот катапультуватись не встиг: на Луганщині ЗСУ збили штурмовик окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини