Головна Новини Суспільство події У окупантів ще мінус 4 літаки, 3 вертольоти та безпілотники, – Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У окупантів ще мінус 4 літаки, 3 вертольоти та безпілотники, – Генштаб ЗСУ

Окупаційні війська значних успіхів у веденні наступальної операції на всіх напрямках висування не мали, заявили у Генеральному штабі ЗСУ

14 березня 2022, 08:40
Поділіться публікацією:

Українські захисники завдали нищівних ударів по тиловій інфраструктурі російських окупаційних військ. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в інформаційному зведенні Генерального штабу ЗСУ на ранок 14 березня.

У окупантів ще мінус 4 літаки, 3 вертольоти та безпілотники, – Генштаб ЗСУ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

У Генштабі зазначили, що на 19-й день вольового протистояння з російськими загарбниками український народ продовжує тримати оборону. Тож окупаційним військам не вдалося просунутися в глиб України, виконавши поставлені Кремлем цілі.

Крім того, повідомляється, що українською армією завдано нищівних ударів по тиловій інфраструктурі супротивника. Знищено польові бази та склади, що робить проблематичним логістичне з'єднання між угрупованнями військ РФ. Також це створює додаткові складнощі для утримання тимчасово окупованих територій.

Вчора ЗСУ вдалося вразити чотири літаки, три вертольоти та безпілотні літальні апарати. Що стосується просування окупаційних військ, то ворог наголосив на тому, щоб закріпитися на раніше захоплених територіях, не роблячи рішучих спроб, окупувати нові населені пункти.

У Генштабі також зазначають, що морально-психологічний стан окупанта залишається на низькому рівні, що призводить до відмови військовослужбовців ЗС РФ виконувати накази командування. З тими, хто відмовляється виконувати злочинні накази у Білгороді РФ у військовому таборі, російське командування проводить роботу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спецназ Білорусі не допоможе російському агресору у війні проти України. У Генштабі ЗСУ розповіли. Чому російським окупантам поки що не варто розраховувати на допомогу білорусів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини