Головна Новини Суспільство події У ОАСК заявили, що ВАКC не мав права штрафувати Вовка
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОАСК заявили, що ВАКC не мав права штрафувати Вовка

У ОАСК відреагували на штраф за прогули Вовка, кажуть - незаконно

30 вересня 2021, 09:42
Поділіться публікацією:

Окружний адміністративний суд Києва цікаво відреагував на рішення Вищого антикорупційного суду щодо того, щоб оштрафувати главу цього суду Павла Вовка. Суд виступив проти такого рішення. У заяві говориться, що якщо слідувати букві закону, то Павло Вовк не виступає, як підозрюваний у справі щодо якої його і запросили в суд. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Радіо Свобода".

У ОАСК заявили, що ВАКC не мав права штрафувати Вовка

Суддя Вовк Фото: censor.net.ua

Говориться про те, що це не тільки моя особиста позиція Павла Вовка, але і позиція української судової системи, а також Вищої ради правосуддя, Офісу генпрокурора.

Раніше цьому передувала інша офіційна позиція Вищого антикорупційного суду, в повідомленні говорилося, що суддя ВАКС задовольнив клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про накладення грошового стягнення з голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка. Мова йде про штраф, який склав 4 тисячі 541 гривню. На судових засіданнях розглядається питання, які безпосередньо стосуються судді Вовка. Того повинні усунути з посади і визначити суму застави, як запобіжний захід.

Зазначимо, штраф наклали на суддю Вовка за систематичне ігнорування судових засідань, на які його викликають.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в "ОПЗЖ" напророкували судді Вовку долю ще одного одіозного судді Кірєєва, відомо по справі про ув'язнення Юлії Тимошенко.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — Вищий антикорупційний суд заарештував двох адвокатів, серед яких брат судді Вовка — їх підозрюють в отриманні хабара в 100 000 доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини