Головна Новини Суспільство події У новорічну ніч метро в Києві працюватиме довше
commentss НОВИНИ Всі новини

У новорічну ніч метро в Києві працюватиме довше

Однак в метрополітені попередили, що щоб уникнути масового скупчення пасажирів може бути встановлено обмеження (закриття) на вхід деяких станцій

30 грудня 2020, 03:10
Поділіться публікацією:

Буквально залишилося кілька днів до нового року. Покупки практично всі куплені, залишилося зовсім небагато. Як же буде працювати метро в Києві. Відповідно до пресслужби КМДА, метрополітен продовжить роботу на дві години.

У новорічну ніч метро в Києві працюватиме довше

Фото: pravda.com.ua

Тобто метрополітен працюватиме до 2 години ночі, а столичний фунікулер — цілодобово.

Однак в метрополітені попередили, що щоб уникнути масового скупчення пасажирів може бути встановлено обмеження (закриття) на вхід таких станцій:

• "Золоті ворота"

• "Хрещатик"

• "Майдан Незалежності"

• "Поштова площа"

• "Контрактова площа".

Ресторанам та кафе  в новорічну ніч дозволили працювати довше. Раніше була заборона тільки до 1-ї години  ночі. 

З 8 по 25 січня в Україні буде діяти жорсткий локдаун, однак транспорт буде працювати. Обмежать роботу закладів громадського харчування, спортивних залів.

Нагадаємо, основною характеристикою Бика є працьовитість і старанна робота, чим він відрізняється від інших знаків Східного гороскопу, тому в 2021 році будь-яка робота, як стаціонарне, так і дистанційна повинна вийти на перше місце. Астрологи радять в рік Бика сміливо рухатися по кар'єрних сходах і реалізовувати проекти будь-якої складності. Астрологи також стверджують, що Бик — тварина, що не любить жити на самоті. І доказом того є факт, що в рік Бика кількість укладених шлюбів значно перевищує кількість розірваних. Самотні люди в 2021 році можуть розраховувати на зустріч зі своєю долею. Фахівці також радять зустрічати Новий рік у колі сім'ї та уникати поруч з собою чужих, адже Бик не дуже любить сторонніх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини