Головна Новини Суспільство події У небі над Донецьком злетів величезний прапор України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Донецьком злетів величезний прапор України: подробиці

Захисники України запустили у небі над Донецьком український прапор

9 вересня 2023, 13:20 comments4885
Поділіться публікацією:

Українські захисники 9 вересня в Авдіївці на Донеччині на честь дня міста запустили в небо державний прапор України. Під час вітру він полетів у бік тимчасово окупованого Донецька і згодом приземлився у Ленінському районі міста. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

У небі над Донецьком злетів величезний прапор України: подробиці

Український прапор над Донецьком. Фото: із відкритих джерел

"Сьогодні 245 річниця від дня заснування Авдіївки. День ми розпочали з активності – запустили у небо державний прапор на кульках. Він полетів на Донецьк", – розповів Віталій Барабаш.

За його словами, судячи з тих перехоплень, які вдалося здобути, окупанти перелякалися, навіть намагалися його збити, але всі виявилися невдалими. Підтвердженням цього є те, що прапор вдало долетів до Донецька, його бачив із різних районів окупованого міста. Як наслідок, у місцевих пабликах почали з'являтися численні фото та відео, як український прапор летить на повітряних кульках у небі над Київським та Калінінським районом захопленого Росією Донецька.

Читайте також на порталі "Коментарі" — серед росіян знижується підтримка війни, запевняє "Левада-центр". Так, кількість тих, хто "певно" підтримує дії РФ в Україні, знизилася до 38% (на початок повномасштабного вторгнення частка безумовно підтримуючих була 54%). Тих, хто "швидше підтримує" дії Росії в Україні, виявилося 32%. Втім, низка інших даних демонструє, що путінський режим ще має серйозну підтримку. Що можна сказати, виходячи із даних цього опитування? І чи є в принципі РФ реалістична статистика? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в окупованому Донецьку пролунав сильний вибух, після чого спалахнула пожежа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини