Головна Новини Суспільство події У наступному році в українців з'явиться додатковий вихідний: святкуватимемо ще одне свято
commentss НОВИНИ Всі новини

У наступному році в українців з'явиться додатковий вихідний: святкуватимемо ще одне свято

Стало відомо за яке свято нардепи проголосують зеленою кнопкою

30 серпня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Відразу після закінчення літніх канікул насамперед народні обранці планують розглянути законопроект про встановлення державного свята і вихідного 28 липня. Ініціатива виходить від президента України. Як інформує видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповіла заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

У наступному році в українців з'явиться додатковий вихідний: святкуватимемо ще одне свято

Календар Фото: із відкритих джерел

На думку нардепа, вже в наступному році українці на один день більше відпочиватимуть влітку. Свято української державності наша країна буде відзначати 28 липня і, якщо народні обранці підтримати президентську ініціативу, той цей день вже в 2022 році буде вихідний.

З огляду на те, що шанси на ухвалення президентського законопроекту дуже великі, то можна вже зараз спрогнозувати, що відпочивати українці будуть на один день більше в наступному році. Правда раніше в кулуарах Верховної Ради ходили розмови про те, що, якщо державне свято випадало на суботу або неділю, то цей день не переносився б на будній день. Цей законопроект не пройшов. Якби його підтримали, то кількість вихідних днів українців в 2021 році зменшилася б на три дні.

Що ж стосується прийняття законопроектів, які скасовують довгі вихідні, то парламентарії на це не підуть, впевнена Євгенія Кравчук, адже ніхто не зацікавлений наносити удар туристичної галузі. З огляду на те, що туризм і так сильно втратив під час затяжного карантину, то відбирати у готелів, ресторанів, національних парків можливість заробити ніхто не має наміру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на День Незалежності українці отримали справжні канікули, отримавши 4 дні вихідних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини