Головна Новини Суспільство події У Нацполіціі з'явиться новий департамент
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацполіціі з'явиться новий департамент

В обов'язки нового поліцейського департаменту увійде нагляд за роботою правоохоронців

29 січня 2021, 13:21
Поділіться публікацією:

Реформування правоохоронних органів — процес не одномоментний. Про це свідчать зміни в штаті, концепції, структурі відомств. Зокрема, Національна поліція України обзаведеться новим департаментом. Про це повідомив глава Національної поліції України Ігор Клименко.

У Нацполіціі з'явиться новий департамент

Українська поліція / фото з відкритих джерел

Так, виступаючи в п'ятницю, 29 січня на колегії в Києві, керівник Нацполіціі оголосив про створення Департаменту з нагляду за роботою всіх поліцейських. Нова структура приступить до виконання своїх обов'язків вже навесні поточного року.

"Я ініціював створення нового департаменту, який запрацює вже з 1 березня. Це буде головна інспекція, яка буде спостерігати за роботою всієї системи Нацполіціі і аналізувати ефективність надання поліцейських послуг громадянам", — уточнив Клименко.

Глава Нацполіціі також нагадав, що тільки протягом минулого, 2020 року, з лав поліції за злочини звільнили 142 співробітника, за дисциплінарні порушення роботи позбулися 371.

В ході свого виступу Клименко звернувся до присутніх з "людської проханням" — не навішувати ярлики на тисячі поліцейських через непорядність окремих співробітників.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Житомирській області поліцейські жорстоко познущалися над 18-річним хлопцем, змушуючи зізнатися його у викраденні автомобіля. Про свавілля правоохоронців на своїй сторінці в Facebook повідомив перший секретар українського посольства в Великобританії Денис Сеник, який є дядьком потерпілого. Працівники Малинського відділення поліції влаштували "розправу" над Арсеном Сеником, сином місцевого священика, і його другом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини