Головна Новини Суспільство події У Нацполіції розповіли, з якого місяця поліцейські отримають підвищені зарплати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацполіції розповіли, з якого місяця поліцейські отримають підвищені зарплати

Підвищення зарплат правоохоронцям відбуватиметься у кілька етапів

6 січня 2022, 09:20 comments1117
Поділіться публікацією:

Першу підвищену зарплату правоохоронці мають отримати вже наприкінці січня 2022 року. Перший етап підвищення торкнеться патрульних, спецназу та поліцейських, які несуть службу в зоні ООС. Як передає видання "Коментарі", таку інформацію оприлюднив голова Нацполіції Ігор Клименко у Facebook.

У Нацполіції розповіли, з якого місяця поліцейські отримають підвищені зарплати

Ігор Клименко. Фото: Facebook Ігоря Клименка

Ігор Клименко зазначив, що він з розумінням ставиться до негативних відгуків поліцейських щодо низької зарплати, тому що фінансова винагорода має бути рівноцінна тим ризикам, на які наражається людина на роботі.

За словами голови Нацполіції, у 2021 році було знайдено можливості, як виділити додаткове фінансування на матеріальну допомогу поліцейським, також виділялося фінансування на оздоровлення.

Щодо відсутності 13-ї зарплати наприкінці року, то Ігор Клименко пояснив це тим, що фінансування не було передбачено у бюджеті.

Клименко зазначив, незважаючи на низку складних питань в уряді все ж таки знайшли кошти, щоб у 2022 році розпочати поетапне підвищення зарплат поліцейським. Вже в січні на підвищену зарплату можуть розраховувати правоохоронці, які виконують свої обов'язки в зоні проведення ООС. Другий етап підвищення зарплат має відбутися у квітні. При цьому Клименко уточнив, що підвищення зарплат торкнеться не всіх. У керівництва Нацполіції зарплата залишиться на колишньому рівні.

Глава Нацполіції наголосив, підвищити зарплати миттєво всім співробітникам неможливо, бо таке навантаження бюджет просто не витримає. При цьому Клименко пообіцяв, що поступово зарплата у правоохоронних органах переглядатиметься у бік збільшення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українцям розповіли, наскільки зросте їхня зарплата у найближчі кілька років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини