Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли, який торг окупанти можуть влаштувати довкола «ЛДНР»
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, який торг окупанти можуть влаштувати довкола «ЛДНР»

Однією з можливих цілей створення псевдореспубліки можливо повернення південних територій під контроль України в обмін на визнання "ЛДНР"

16 березня 2022, 16:12 comments2995
Поділіться публікацією:

Російські окупанти намагаються кидати всі сили на те, щоби відрізати південь України від основної території України. Звідси спроби захопити Херсон, Миколаїв, Одесу. Цілком можливо, що ставка робиться на те, щоб створити так звану "Новоросію", яка згодом може бути предметом торгів навколо ще одного квазіутворення "ЛДНР". Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

У МВС розповіли, який торг окупанти можуть влаштувати довкола «ЛДНР»

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Радник голови МВС розповів, що все частіше надходять сигнали про те, що росіяни на тимчасово окупованих територіях вдаються до практики викрадення людей. Це нова тактика, яку намагається реалізовувати Росія. Викрадено вже мерів трьох міст на півдні України.

Вадим Денисенко зазначив, що окупантам не вдається встановити зв'язок із колаборантами, бо таких знайти практично не вдається, тому вони викрадають представників оргінів місцевого самоврядування, залякують їх.

Вадим Денисенко припустив, що окупанти намагаються використати тактику щодо створення так званої "Новоросії" на півдні України. У довгостроковій перспективі такий проект Росії може бути цікавим як обмін.

Росія може вимагати від України визнання ЛДНР, а у відповідь пообіцяти деокупувати території на півдні країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому Росії екстрено доводиться звертатися до Китаю за допомогою. Також експерти оцінили шанси щодо того, що КНР, яка публічно завила про нейтралітет щодо російсько-української війни, тепер може таємно почати допомагати Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини