Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли, яке завдання стоїть перед окупантами на найближчі 2-3 тижні
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, яке завдання стоїть перед окупантами на найближчі 2-3 тижні

Армія РФ вдаватиметься до нових кроків у війні з Україною

14 березня 2022, 12:40 comments1154
Поділіться публікацією:

Найближчі 2-3 тижні можуть стати вирішальними для України. Тому що окупаційні війська намагатимуться закріпити свій успіх у Маріуполі, а також намагатимуться перекинути свої сили на східний напрямок України. Завдання ЗСУ не дати ворогові це зробити. Як передає портал "Коментарі, про це в ефірі "24 канали" розповів радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

У МВС розповіли, яке завдання стоїть перед окупантами на найближчі 2-3 тижні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

За його словами, перед окупантами стоїть перше і головне завдання взяти під повний контроль Маріуполь. Якщо це завдання їм вдасться виконати, тоді варто очікувати на активне перекидання їхніх сил на Схід України. Росія намагатиметься захопити наше східне угруповання.

Вадим Денисенко зазначив, що завдання українських захисників не дати окупантам реалізувати їхні завдання. Насамперед це можна робити, примушуючи ворога до виснажливої та нав'язливої наземної боротьби, де збройні сили України мають вагому перевагу і де противник зазнає дуже великих втрат. Тому, якщо українській армії вдасться взяти ініціативу, то ворогові не вдасться уникнути поразки.

Радник голови МВС зазначив, що Києву дуже потрібна допомога Заходу, зокрема, пріоритет – це отримання допомоги від міжнародних партнерів з ППО.

Зазначимо, раніше українські спецслужби перехопили розмову одного з окупантів, у якій той запевняв, що в Україні їм поставлено завдання-мінімум – окупувати Маріуполь та встановити повний контроль над містом. Поки Маріуполь не захоплено, вони з України не підуть.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Сумщині ворог завдав авіаудари – найбільше дісталося Охтирці і знову не обійшлося без загиблих та травмованих.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини