Головна Новини Суспільство події У МВС розповіли, як будуть штрафувати за відсутність маски на вулицях
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВС розповіли, як будуть штрафувати за відсутність маски на вулицях

Злісним порушникам, які не погоджуватимуться надіти маску, будуть виписувати на місці протоколи про штраф у 170 гривень

24 березня 2021, 02:00 comments2681
Поділіться публікацією:

У Міністерстві внутрішніх справ пояснюють, що за відсутність маски в громадських місцях "червоної" зони будуть штрафувати злісних порушників, які не реагуватимуть на зауваження правоохоронців.

У МВС розповіли, як будуть штрафувати за відсутність маски на вулицях

Карантин (фото з відкритих джерел)

Про це заявив заступник директора департаменту МВС комунікацій із засобами масової інформації Ярослав Тракало УП.

"Безумовно, першочерговим завданням буде донести до людей, чому дотримуватися масочного режиму — надзвичайно важливо як для власної безпеки, так і безпеки здоров'я і життя оточуючих. Всі повинні усвідомлювати власну відповідальність", — заявив він.

На питання щодо того, чи будуть залучатися додаткові сили поліції для відстеження порушень, Тракало зазначив, що патрулі постійно присутні на вулицях, вони стежать за дотриманням порядку і тепер, відповідно, будуть робити зауваження громадянам без масок.

Злісним порушникам, які не погоджуватимуться надіти маску, будуть виносити на місці протоколи про штраф в 170 гривень, або постанови про штраф в 17 тисяч, якщо порушення зафіксовано в громадському транспорті або державній установі.

Нагадаємо, в Києві для проїзду в громадському транспорті знову можуть ввести спеціальні перепустки. Це станеться в разі, якщо епідеміологічна ситуація в столиці погіршиться. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в ефірі "Україна 24". Так, київська влада розглядає можливість повної зупинки громадського транспорту і перехід на спеціальний режим. Поки ж введення пропусків не планується. Крім того, в КМДА вважають недоцільним збільшувати кількість транспорту для жителів столиці, тому що вважають таке рішення "неефективним".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гость

25 березня 2021, 07:07

тупые обезьяны в масках как раз стают пациентами больниц и пополняют карманы лживых вречей . обезьяна в зоопарке скорее заговорит чем тупая Зомбо нация поймет что их тупо обманывают и делают из них стадо баранов

Covid-19

24 березня 2021, 15:27

Bujhm, Ну что я могу сказать про тупых обезьян которые отказываются носить маски? только одно - - удачи вам в будущем . до тех пор пока эта зараза не коснулась вас ( вас пишу с маленькой так как уважения к таким просто 0) и вашей семьи. думаю еще пару локдаунов из-за таких даунов( людей которые не ходят носить маски) и их будут просто ловить и бить больно и непринужденно и никакой полиции вызывать не будут. так как штраф 170грн это просто смешно а вот физическое замечание будет самый раз

Гость

24 березня 2021, 14:49

Неужели в транспорте или в магазине тяжело на 5 минут одеть маску. Тупорылые граждане без масок плюют на себя и окружающих.

адресовано антиковидчикам

24 березня 2021, 11:57

адресовано антиковидчикам, сам мавпа

адресовано антиковидчикам

24 березня 2021, 11:43

Ну что я могу сказать про тупых обезьян которые отказываются носить маски? только одно - - удачи вам в будущем . до тех пор пока эта зараза не коснулась вас ( вас пишу с маленькой так как уважения к таким просто 0) и вашей семьи. думаю еще пару локдаунов из-за таких даунов( людей которые не ходят носить маски) и их будут просто ловить и бить больно и непринужденно и никакой полиции вызывать не будут. так как штраф 170грн это просто смешно а вот физическое замечание будет самый раз

Мусорам

24 березня 2021, 11:33

Ваши штрафы оспариваются в суде за 20-30 минут ! Одному мне мусорня навыписывала штрафов на 370000 бесполезных бумажек, но ни копейки я не заплатил ! Я и дальше буду вас иметь через корму !

Виктор.

24 березня 2021, 11:01

Я езжу в электричках, за год карантина ни разу не видел ни полицию не говоря о выписаных штрафах

Bujhm

24 березня 2021, 09:59

Собрать бы все маски и засунуть этому степанову в задний проход.


Новини