Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, які послаблення введуть для вакцинованих українців під час локдауну
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, які послаблення введуть для вакцинованих українців під час локдауну

Вакциновані люди зможуть відвідувати навчальні заклади, кінотеатри та музеї

11 серпня 2021, 14:29 comments1443
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров’я допускає введення послаблень  під час осіннього нокдауну для тих громадян країни, які  вчасно зробили щеплення  від  коронавірусної  інфекції.  Вони зможуть відвідувати навчальні заклади, кінотеатри та музеї. Про це розповів очільник міністерства Віктор Ляшко, спілкуючись із журналістами "Українського радіо".

У МОЗ розповіли, які послаблення введуть для вакцинованих українців під час локдауну

Віктор Ляшко (фото з відкритих джерел)

 Як наголосив Ляшко, колектив школи чи садочка, який пройшов вакцинацію більш як на 80%, працюватиме в тій чи іншій області навіть тоді, коли там діятиме "червоний" рівень небезпеки.

 Міністерство охорони здоров’я навіть дозволить функціонувати культурно-просвітницьким закладам  і дасть "добро" на масові заходи, на яких зможуть бути присутні громадяни, що подбали про наявність щеплення.

За словами міністра, "для медиків у такий момент найважливіше не допустити колапсу системи охорони здоров’я".

"В Україні має функціонувати економіка, тому що її повноцінна робота дає можливість вчасно виплачувати зарплати медикам, купувати препарати та все інше, що необхідно під час локдауну", — підсумував  Віктор Ляшко.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Ляшко назвав дві умови для отримання міжнародного сертифіката про вакцинацію. Міністр розповів, що сьогодні немає ніяких проблем для отримання міжнародного сертифіката про вакцинацію. Є лише кілька умов, коли цей сертифікат можна отримати. Вам повинні зробити два щеплення вакциною проти коронавірусу, після яких необхідно звернутися до свого сімейного лікаря у зручний для вас час, попросивши в нього цей сертифікат. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Читатель В.

12 серпня 2021, 20:55

"во время осеннего нокдауна" всмысле?


Новини