Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, скільки життів щогодини вдається врятувати завдяки вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, скільки життів щогодини вдається врятувати завдяки вакцинації

У МОЗ вкотре закликали українців вакцинуватися

5 листопада 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

Завдяки вакцинації щогодини медпрацівникам вдається врятувати 10 людей, які захворіли на коронавірус. Причому серед цих людей можуть бути ті, що нас оточують, наші близькі та рідні. Тому не потрібно сумніватися, потрібно якнайшвидше вакцинуватися. Як передає видання "Коментарі", про це заявив голова МОЗ Віктор Ляшко, пише "УНІАН".

У МОЗ розповіли, скільки життів щогодини вдається врятувати завдяки вакцинації

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

У МОЗ зазначили, що незважаючи на протиепідеміологічні заходи та вакцинацію місць з киснем у лікарнях стає з кожним днем дедалі менше. Тому кожному, хто ще не вакцинований, потрібно якнайшвидше приймати рішення про вакцинацію.

Говорячи про важливість вакцинації, Віктор Ляшко запропонував українцям звернути увагу на статистику, яка говорить про те, що 93% госпіталізованих українців не були раніше вакциновані. Також у реанімації з ускладненнями виявляються ті, хто не був щеплений. Таким показники мають змусити вкотре замислитися тих, хто з якихось причин досі не вакцинувався. Кожен має право сам відповідати за свій захист, а також захист своїх близьких.

Віктор Ляшко наголосив, що на сьогоднішній день немає ліків проти коронавірусу, єдиний спосіб захиститися від інфекції – щепитися проти коронавірусу.

Міністр також поінформував, що у зв'язку із зростанням госпіталізації хворих на коронавірус протягом тижня було виділено у 5 лікарнях додаткові 857 ліжок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лікар Євген Комаровський розповів про жорсткий ультиматум тим, хто відмовляється вакцинуватися. У тих, хто відмовляється вакцинуватися, просто не залишиться вибору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини