Головна Новини Суспільство події Комаровський розповів про ультиматум тим, хто відмовляється вакцинуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів про ультиматум тим, хто відмовляється вакцинуватися

Лікар вважає, що треба зробити так, щоб не вакцинуватися було соромно та дорого

5 листопада 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Україна, як і раніше, у самому хвості переліку країн, громадяни яких вакцинуються проти коронавірусу. Більшість українців досі вважаєте, що вакцини не є безпечними і можуть нашкодити організму більше, ніж захистити його від небезпечної інфекції. У найвідомішого педіатра країна – доктора Євгена Комаровського є свій рецепт, як змусити українців переступити через свої страхи та швиденько вирушити до пунктів вакцинації. Як інформує портал "Коментарі", своїми міркуваннями щодо цього лікар поділився в інтерв'ю "DW".

Комаровський розповів про ультиматум тим, хто відмовляється вакцинуватися

Євген Комаровський. Фото: фейсбук Євгена Комаровського

Комаровський зазначив, кожен, хто ніяк не може наважитися – вакцинуватися йому чи ні проти коронавірусу має розуміти, що у світі вже зроблено 8 мільярдів доз вакцин. Це величезна кількість, яка щодня збільшується. Крім цього, зазначає лікар, жодна вакцина у світі не пройшла такого тестування, як вакцина проти коронавірусу. Про це "антивакцинатори" чомусь не говорять.

При цьому Євген Комаровський визнає, що більшість провини в тому, що люди бояться вакцинуватися, лежить на владі, яка не зуміла доступно пояснити громадянам, що не варто боятися вакцинації.

Лікар наголошує, поки що нічого не втрачено і можна швидко повернути довіру до вакцинації переважної більшості наших співгромадян. Найефективніший спосіб повернути довіру – змусити людей рахувати свої гроші. Потрібно поставити громадян України перед фактом, що якщо людина не щеплена проти коронавірусу і вона потрапляє до лікарні з ускладненнями. Те лікування він оплачує зі свого гаманця. До того ж у вас є страхова компанія, яка скаже: страховий поліс коштує 100 євро на місяць, якщо ви вакциновані. А якщо ні, тоді вам доведеться розщедритися на 300 євро на місяць. Ось тільки тоді багатьом дійде, що треба поспішити вакцинуватись.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Туреччині ухвалили рішення щодо вакцинації Pfizer.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини