Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, наскільки можуть затягнутися осінні канікули
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, наскільки можуть затягнутися осінні канікули

Осінні канікули можуть продовжити до 4 тижнів

14 жовтня 2021, 17:47
Поділіться публікацією:

У МОЗ і Міносвіти обговорюють рішення про те, щоб продовжити осінні канікули на 3-4 тижні. Причина такого рішення всім добре відома — загострення ситуації із захворюваністю на коронавірус. Як інформує видання "Коментарі", про це заявив головний санітарний лікар Ігор Кузін, повідомляє "Суспільне".

У МОЗ розповіли, наскільки можуть затягнутися осінні канікули

Школа. Фото з відкритих джерел

Санітарний лікар зазначив, сьогодні триває обговорення, на скільки продовжувати осінні канікули, на які школярі в деяких регіонах йдуть вже з наступного тижня. Поки що ясно одне — канікули не будуть продовжені надовго. В середньому канікули йдуть до двох тижнів. І зараз бачиться найімовірнішим варіантом, якщо канікули будуть продовжені до 3-4 тижнів.

Ігор Кузін також розповів, що на стаціонарному лікуванні через коронавірус знаходиться 607 дітей. У країні все більше випадків, коли класи в школах йдуть на "умовний карантин" у зв'язку з тим, що у когось з дітей підтверджується коронавірус або ж вчитель виявляється інфікованим. У такому випадку всіх, хто контактував із хворим, потрібно помістити на самоізоляцію.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Ігор Кузін розповів, що в Україні вже є перша п'ятірка областей, які на межі потрапляння в "червону" карантинну зону. Першою ж областю, яка офіційно переміщена в "червону" епідеміологічну зону, виявилася Херсонщина.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло — в уряді розповіли, чи будуть рекомендувати місцевій владі зупиняти громадський транспорт, якщо регіон опиниться в "червоній" зоні карантину. Ігор Кузін розповів, що останнє слово за таким рішенням за місцевою комісією ТЕБ і НС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини