Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, коли в Україні можуть ввести локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, коли в Україні можуть ввести локдаун

Конкретної цифри, за якої карантин в Україні посилять, немає

6 вересня 2021, 11:03
Поділіться публікацією:

За словами заступника міністра охорони здоров'я, головного санлікаря України Ігоря Кузіна, в більшості регіонів погіршується ситуація з захворюваністю на COVID-19. Чиновник повідомив, що незабаром країна може увійти в "жовту" зону епіднебезпеки. Про це представник Міністерства охорони здоров'я повідомив в ефірі "Сніданку з 1+1"

У МОЗ розповіли, коли в Україні можуть ввести локдаун

Ігор Кузін - фото з відкритих джерел

"Найближчим часом Україна вийде з "зеленої" зони. Ми будемо змушені ввести "жовту", де, наприклад, будуть більш жорсткі обмеження щодо відвідування масових заходів або спортзалів", — сказав Кузін.

На думку санітарного лікаря, вихід із "зеленої" карантинної зони можна вважати "умовною тривогою" про те, що найближчим часом захворюваність на коронавірус в країні буде зростати. Він також додав, що конкретної цифри, за якої карантин в Україні посилять, а саме введуть локдаун, немає. Однак, на переконання Кузіна, українцям не вдасться його уникнути.

"Але якщо ми будемо говорити про "червоний" рівень небезпеки, то він буде не раніше листопада", — підкреслив заступник міністра охорони здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що інфікування коронавірусом і тяжкий перебіг цього захворювання призводять до передчасного старіння внутрішніх органів. Таких висновків у результаті масштабного дослідження стану пацієнтів, які перенесли COVID, дійшли американські вчені. Крім того, за спостереженнями лікарів, пацієнти, які нещодавно перехворіли на COVID, погано реагують на анестезію і складно переносять хірургічні втручання через порушення згортання крові.

У матеріалі видання також повідомлялося, чому в Сполучених Штатах Америки стурбовані небезпекою "мю"-штаму коронавірусного захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини