Головна Новини Суспільство події У МОЗ дали чітко зрозуміти, чи введуть чорну зону карантину в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ дали чітко зрозуміти, чи введуть чорну зону карантину в Україні

Степанов розповів, які карантинні обмеження планує МОЗ

6 листопада 2020, 11:17
Поділіться публікацією:

Інформація про введення "чорних карантинних зон", яка напередодні налякала українців, виявилася фейковою. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі телеканалу "Україна" 6 листопада.

У МОЗ дали чітко зрозуміти, чи введуть чорну зону карантину в Україні

Повідомляється, що поширена днями в деяких ЗМІ інформація щодо можливого запровадження в країні "чорних" зон карантину не відповідає дійсності.

"Ми не розглядаємо введення ніяких "чорних зон". Проте, враховуючи збільшення кількості хворих на COVID-19 майже щодня, ми говоримо саме про посилення карантинних обмежень", — сказав Степанов.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу коронавірус виявили ще у 9721 пацієнта. Цей показник близький до рекорду, але все ж недостатньо високий, щоб його побити.

Як повідомлялося, експерти розповіли порталу "Коментарі", чи можуть в Україні ввести масочні штрафи та інші посилення карантинних заходів через епідемію коронавірусу. Пояснюється, чому це (не) допоможе, а також — коли та чому влада програла бій з пандемією, що ще можна виправити та хто може використати ситуацію у своїх цілях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини