Головна Новини Суспільство події В Україні можуть ввести чорну зону карантину: хто туди потрапить
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть ввести чорну зону карантину: хто туди потрапить

Журналістка Соня Кошкіна прогнозує, що чорна зона буде введена вже сьогодні

4 листопада 2020, 11:29 comments5974
Поділіться публікацією:

На засіданні Кабінету міністрів 4 листопада буде винесено нові рішення по карантину в Україні. Про це повідомляє журналістка Соня Кошкіна в своєму телеграм-каналі.

В Україні можуть ввести чорну зону карантину: хто туди потрапить

За її інформацією, буде розглянуто варіант карантину вихідного дня, при якому з вечора п'ятниці по ранок понеділка буде обмежено роботу ресторанів і розважальних закладів.

"Залишити тільки аптеки та продуктові. Будівельні, інші споживчі товари — також обмежити (щоб уникнути скандалів, подібних навесні з "Епіцентром") ", — пише Кошкіна.

Також, як зазначає журналістка, введення повної локдауна в Україні не буде, проте до вже існуючого переліку карантинних зон для регіонів додадуть ще одну під умовною назвою "чорна".

"Критерії ще розробляють, але основний — повна заповнюваність ліжок. Ось в чорній зоні буде повний локдаун локальний, з зупинкою всього", — повідомляє Кошкіна.

Крім того, за її словами, на засіданні у президента Володимира Зеленського прозвучала ідея в Києві віддати під епідемічні потреби Феофанію.

"Президенту ідея дуже сподобалася. (Прем'єр-міністр Денис) Шмигаль теж підтримав. Але знайшлися, зрозуміло, противники", — додала Кошкіна.


Як раніше повідомляли "Коментарі", український суддя жорстко висловився про Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини