Головна Новини Суспільство події У Мінветеранів вирішили оздоровити важко поранених воїнів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінветеранів вирішили оздоровити важко поранених воїнів

64 ветерана України незабаром оздоровляться у чотирьох українських санаторіях

8 вересня 2021, 11:02
Поділіться публікацією:

64 захисника суверенітету України за президентської ініціативи отримали з рук міністра ветеранів України Юлії Лапутіної  сертифікати на проходження реабілітації та оздоровлення. Про це повідомляє прес-служба Мінветеранів.

У Мінветеранів вирішили оздоровити важко поранених воїнів

Ветеранам вручили сертифікати на оздоровлення, фото прес-служби Мінветеранів

За словами Юлії Лапутіної, власниками сертифікатів стали воїни, які під час служби Україні зазнали складних  поранень. Такі люди заслуговують особливої поваги та мають першочергове право на оздоровлення та спеціалізоване лікування у рамках посттравматичної реабілітації.

Двері для учасників бойових дій вже незабаром відкриють санаторії "Квітка полонини",  "Сузір’я", "Синяк", а також "Кришталеве джерело".

Голова міністерства у справах ветеранів України підкреслює, що ветеранська політика України зазнає значних позитивних змін у бік індивідуалізації підходу до кожного колишнього учасника бойових дій. Наразі питанням психологічної та фізичної реабілітації ветеранів, їх забезпечення належними житловими умовами та доступу до якісного медичного обслуговування у Мінветеранів намагаються приділяти рівнозначну увагу.   

За даними Мінветеранів, впродовж останніх шести років 23 тис. учасників бойових дій скористались послугами із психологічної та фізичної реабілітації, причому багато хто з них отримав ці послуги  у Болгарії, Грузії, США та інших країнах світу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що згідно з Указом президента України, вперше за роки Незалежності України жінці було присвоєно звання бригадного генералу. Ним стала 47-річна Тетяна Остащенко, яка є командуючою Медичних сил Збройних сил України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини