Головна Новини Суспільство події У Міноборони вигадали оригінальний спосіб, як зменшити крадіжки палива, призначеного для ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони вигадали оригінальний спосіб, як зменшити крадіжки палива, призначеного для ЗСУ

З наступного тижня квітами позначатимуть дизель та бензин для ЗСУ

11 листопада 2023, 16:12
Поділіться публікацією:

Дизель та бензин для українських захисників маркуватимуться кольором. Це зроблять для того, щоб зменшити кількість крадіжок палива, призначеного для військових. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Міноборони України в Telegram.

У Міноборони вигадали оригінальний спосіб, як зменшити крадіжки палива, призначеного для ЗСУ

Паливо

Наголошується, тепер постачальники дизельного палива для ЗСУ фарбуватимуть його в червоний колір, а в бензин додаватимуть зелений барвник.

Постачання такого маркованого палива Міноборони планує налагодити вже наступного тижня. У війська таке пальне потрапить наприкінці листопада.

"Маркування дає можливість ідентифікувати та відслідковувати паливо, яке було закуплено виключно для потреб ЗСУ, та зменшує можливість його незаконного продажу", — йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що промарковане паливо неможливо буде розбавити, щоб колір повністю зник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — понад 20 місяців продовжується широкомасштабна агресія Росії проти України. Останнім часом ситуація на фронтах менш динамічна, ніж раніше, але низка "гарячих точок" у зведеннях практично щодня. Складна для нас ситуація в районі Авдіївки, яку понад місяць штурмують окупаційні війська, спекотно на лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна. У суботу, 11 листопада, вперше за майже два місяці супротивник ударив по Києву. На щастя, балістичну ракету було знищено. При цьому посилилися розмови про можливі переговори Києва та Москви. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію всередині та навколо російсько-української війни на даний момент, а також перспективи її розвитку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – США можуть скоротити допомогу Україні: Боррель розповів, як має відреагувати ЄС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини