Головна Новини Суспільство події У Міноборони розповіли, чому РФ не досягне успіху в Україні ні до 9 травня, ні після нього
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, чому РФ не досягне успіху в Україні ні до 9 травня, ні після нього

Спікер Міноборони Олександр Мотузяник вважає, що українські сили також зможуть утримати свої позиції на лінії оборони до 9 травня

4 травня 2022, 17:54 comments1154
Поділіться публікацією:

Російські загарбники приречені на поразку в Україні та не зможуть досягти стратегічних цілей, які з самого початку ставились у Кремлі. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві.

У Міноборони розповіли, чому РФ не досягне успіху в Україні ні до 9 травня, ні після нього

Олександр Мотузяник. Фото: з відкритих джерел

Одне з головних питань, яке цікавило журналістів, чи зможуть українські захисники не дати просунутися рашистам на сході України до 9 травня.

Мотузяник відповів, що має стійку впевненість у тому, що російським окупантам не вдасться прорвати лінію оборони ЗСУ на сході України. Тому що на Донбасі зосереджено одні з найпотужніших підрозділів української армії.

При цьому речник Міноборони України пояснив, що для тих військових, які сьогодні відбивають атаки російських окупантів, це робити не вперше. Вони у війні останні 8 років. Сьогодні їх масовано обстрілюють, намагаються прорвати їхню оборону, але всі атаки та спроби взяти той чи інший населений пункт штурмом закінчуються тим, що ворог втрачає військову техніку, втрачає своїх військових. Те, що роблять сьогодні українські бійці на Донбасі – це приклад мужності та героїзму.

За словами Олександра Мотузяника, немає жодних сумнівів, що у цій воні проти України Москві не вдасться досягти стратегічних цілей. Росії не вдасться святкувати перемогу ні на сході України, ні на півдні, ні в інших куточках нашої країни. Українське військо та український народ налаштовані дуже рішуче, бо розуміють, що ворог розуміє виключно мову сили. І цю силу за допомогою західних партнерів Україна готова демонструвати супротивникові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни прорвалися на "Азовсталь" у Маріуполі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини