Головна Новини Суспільство події У Міноборони прокоментували вибухи та пожежу в російському Бєлгороді
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони прокоментували вибухи та пожежу в російському Бєлгороді

На нафтобазі в російському Бєлгороді неподалік українського кордону сталася пожежа

1 квітня 2022, 17:10
Поділіться публікацією:

Україна не несе відповідальності за всі катастрофи чи події, що відбуваються на території РФ. Сюди ж і відноситься пожежа на нафтобазі в Бєлгороді. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник Міноборони України Олександр Мотузяник, відповідаючи на запитання журналістів. 

У Міноборони прокоментували вибухи та пожежу в російському Бєлгороді

Пожежа на нафтобазі у Бєлгороді. Фото: з відкритих джерел

Олександр Мотузяник зазначив, що на сьогоднішній день Україна продовжує вести оборонну операцію, відбиваючи загарбницькі спроби Росії та відбиваючи збройні атаки агресора. При цьому все це не покладає на Київ відповідальність за всі прорахунки, які є в самій Росії. Також Україна не повинна відповідати за ті катастрофи, які час від часу відбуваються в Росії.

Спікер Міноборони наголосив, що Україна не вперше чує від російської сторони звинувачення на свою адресу про те, що це нібито українські спецслужби стоять за пожежею в Білгороді.   

Олександр Мотузяник додав, враховуючи, що такі заяви звучать із певною періодичністю, він особисто не буде ані підтверджувати, ані спростовувати таку інформацію.

На уточнююче запитання Мотузяник відповів, що він дав більш ніж вичерпну відповідь, яка доповнення чи пояснення не потребує.

Зазначимо, раніше російські пропагандистські видання поширили інформацію про те, що пожежа на нафтобазі в Білгороді, неподалік українського кордону спалахнула внаслідок авіаудару, який завдали два вертольоти, що зайшли на територію Росії на низькій висоті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ повідомили – ворог частково відводить війська з київського спрямування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини