Головна Новини Суспільство події У Міноборони повідомили, скільки українців за кордоном оновили свої дані через Резерв+
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони повідомили, скільки українців за кордоном оновили свої дані через Резерв+

Міноборони опублікувало першу статистику з оновлення даних військовозобов'язаного українців, які перебувають за кордоном.

21 травня 2024, 16:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони 18 травня запустило застосунок Резерв+, який дозволяє оновити облікові дані військовозобов’язаного онлайн. Тепер у Міноборони повідомили, скільки усього було оновлень даних від військовозобов’язаних за перші дні роботи застосунку.

У Міноборони повідомили, скільки українців за кордоном оновили свої дані через Резерв+

Українці можуть оновити свої дані через Резерв+

Міністерство оборони повідомили, що в застосунку Резерв+ було здійснено понад мільйон успішних авторизацій, з яких 700 тис. успішно оновили дані військовозобов’язаних.

"700 000 успішних оновлень даних онлайн — це в десятки разів більше, ніж в ЦНАП та ТЦК разом взятих", — зазначили в Міноборони.

В перші дні застосунок Резерв+ не дозволяв оновлювати дані для тих українців, які перебувають за кордоном, проте цю помилку виправили. Тепер українці можуть онлайн оновити свої дані військовозобов'язаного перебуваючи поза Україною. Станом на 21 травня в Міноборони назвали три країни з найбільшою кількістю оновлень даних:

  • - Польща — 1 727;
  • - Німеччина — 1 369;
  • - Канада — 443.

Резерв+ — це застосунок, який дозволяє призовникам та резервістам віком від 18 до 60 років оновити свої дані онлайн без необхідності йти до ТЦК. Після оновлення даних, можна отримати доступ до інформації про себе у реєстрі "Оберіг". Військовозобов'язані мають оновити свої дані до 16 липня цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як знайти роботу з бронюванням від мобілізації в Україні.

Також "Коментарі" писали про зміни, які настануть для військовозобов'язаних українців після 18 липня. Згідно з законом про мобілізацію, українцям почнуть приходити повістки поштою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини