Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Як знайти роботу з бронюванням від мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Як знайти роботу з бронюванням від мобілізації

Сервіс пошуку роботи Work.ua запустив фільтр вакансій за яким можна знайти роботу, яка дозволяє отримати бронь від мобілізації.

21 травня 2024, 13:42 comments1415
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Новий закон про мобілізацію, який набув чинності 18 травня, розширив список професій, які можуть бути заброньовані від мобілізації. Крім того, Мінекономіки може видавати укази для компаній та підприємств, які можуть бронювати частину своїх співробітників.

Як знайти роботу з бронюванням від мобілізації

Робота, яка дозволяє отримати бронювання від мобілізації

Бронь — це особлива відстрочка від мобілізації, яка надається працівникам особливо важливих для держави підприємств. Щоб знайти такі підприємства популярний ресурс пошуку роботи Work.ua зробив розділ вакансій, які мають дозвіл бронювання працівників.

Він знаходиться у розділі "Вакансії за категоріями" на головній сторінці сайту. Серед 10 різних типів вакансій є розділ під назвою "З бронюванням працівників". Саме в цьому розділі існує понад 2 тис. різних вакансій роботи, яка дозволяє отримати бронювання від мобілізації.

Як знайти роботу з бронюванням від мобілізації - фото 2

Розділ з вакансіями, які містять бронь від мобілізації

Зокрема розділ містить вакансії зі сфери IT, логістики, фармацевтики, будівництва, торгівлі, телекомунікацій, сільського господарства, фінансів, бухгалтерії, робочих спеціальностей тощо.

Також при загальному пошуку роботи на сайті Work.ua над вакансією, яка може забезпечити бронювання від мобілізації вказаний відповідна плашка зі словом "бронювання".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністерка економіки Юлія Свириденко відреагувала на скандал з бронюванням працівників для деяких компаній. Після публічної критики Свириденко скасувала указ Мінекономіки для кількох компаній, які мали бронювання від мобілізації.

Також "Коментарі" писали про те, хто з державних посадовців отримав бронь від мобілізації завдяки новому закону про мобілізацію в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини