Головна Новини Суспільство події У Міноборони повідомили про новий наказ захисникам Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони повідомили про новий наказ захисникам Маріуполя

Глава оборонного відомства України розповів подробиці

17 травня 2022, 16:14 comments1602
Поділіться публікацією:

Сьогодні захисника Маріуполя, які перебувають заблокованими на території промзони "Азовсталі", віддано лише один наказ – зберегти свої життя. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив міністр оборони Олексій Резніков.

У Міноборони повідомили про новий наказ захисникам Маріуполя

Захисники Маріуполя. Фото: з відкритих джерел

Глава Міноборони зазначив, що сьогодні справді відбуваються дуже непрості речі, коли задіяні усі державні механізми для того, щоб спробувати звільнити українських захисників "Азовсталі". Працює держава, працює дипломатія. Постійно проводять складні переговори за сприяння Червоного Хреста. Підсумком переговорів є евакуація поранених, які перебувають у дуже тяжкому стані та яким потрібна медична допомога.

Олексій Резніков додав, влада робить все можливе, щоб, по-перше, зберегти бійцям та справжнім українським героям життя, а потім і свободу.

За словами міністра, головний наказ, який було дано захисникам Маріуполя, виконано на всі 100%. Українські військовослужбовці впоралися з дуже складним завданням та не дозволили пройти 20-тисячному угрупованню ворожої армії. Ці сили прямували на Запоріжжя, інші міста та села Донбасу. Також подвиг захисників Маріуполя допоміг відбити ворожі сили, які були зосереджені під Києвом. Олексій Резніков наголосив, саме тому без перебільшення можна сказати, що всі захисники Маріуполя сьогодні герої, які захистили всю Україну.                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Банковій назвали причини, чому переговори з Росією на паузі і поки що не можуть бути відновлені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини